Man kan göra konsultationer utifrån antingen Tredörrars baguan eller Kompass baguan.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få frågeformulär och information om hur Ni ska gå tillväga för att beställa en konsultation.

Hemmet

Det innebär att vi tittar på energin runt omkring dig.  Hur miljön ser ut - färg, form och material - runt om kring dig.

På vilket sätt påverkar allt dig?

Som jag nämnt tidigare, så skulle man kunna förklara det med var du bor. Vid en väg har du till exempel mycket trafik och buller. Det kan påverka dig negativt, även om det självklart finns de som älskar det också.

De flesta tycker om att leva i en miljö som liknar naturen. Med Feng Shui använder man sig naturens egenskaper och för över det till hemmet.

Trädgård

Vad är det du önskar av din trädgård? Även här ser man på hur form och färg påverkar och eventuellt vilka växter. Hur kan vi använda symboler och hur ser energiflödet ut i din trädgård?

Företag

Vad vill du förstärka i ditt företag? Vad är det första som dina kunder möts av i dig företag? Hur hittar dina kunder till dig?  Hur mår de anställda? Jobbar alla mot samma vision?

Vi jobbar tillsamman med de fem elementen och de 9 livsaspekterna.

Kerstin Wilhelmsson

info@dragonflyfengshui.se

Telefon 0768-83 04 16, 0735-51 48 30

Innehar FA-skattsedel

Medlem i Svenska Feng Shui Förbundet

Följ oss på Instagram!

DragonFly Feng Shui